Почело уређење пјешачких стаза у Милићима

Srna
Foto: printscreen

МИЛИЋИ - У општини Милићи данас је почела реализација пројеката уређења града, у вриједности већој од 140.000 КМ, а који се финансирају уз подршку Владе Републике Српске и суфинансирање општине, рекао је Срни начелник ове локалне заједнице Марко Савић.

Савић је истакао да је општина крајем прошле године закључила два уговора, а да је лијепо вријеме тек сада дозволило почетак радова. "Данас смо започели уређење пјешачких стаза и великог броја тротоара у Улици Цара Лазара, од Дома рудара према висећем мосту, а вриједност пројекта је 38.000 КМ", навео је Савић.

Он је додао да се други уговор, чија је вриједност 103.000 КМ, односи на реконструкцију улица у насељу Голочевина у дужини од преко 500 метара, и да ће ускоро почети радови и на тим пословима.

"Радиће се у улицама Петра Петровића Његоша, Моме Капора, преко Романијске и других улица, које су у нешто лошијем стању и за које је потребно лијепо вријеме, да се мјештанима не би направио проблем", рекао је Савић. Извођач радова је предузеће "Зворник путеви", а радови би требало да буду завршени до половине марта.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана