Почело издавање преносивих регистарских таблица

ГС
Почело издавање преносивих регистарских таблица

ДОБОЈ, БАЊАЛУКА - Министарство унутрашњих послова (МУП) Републике Српске почело је издавање преносивих регистарских таблица, а прве су издате у Полицијској управи Добој.

Како су саопштили из МУП-а Српске, намјена ових таблица је искључиво за саобраћај возила унутар Републике Српске и БиХ, у случају када се возила крећу до мјеста царињена, хомологације, сервисирања, продајног или изложбеног мјеста, мјеста атестирања, складиштења, надоградње и за возила којима се обавља експериментална вожња.

-Министарство унутрашњих послова Републике Српске остаје посвећено унапређењу својих администаративних услуга, а  ова могућност свакако ће олакшати и унаприједити пословање привредних субјеката којима је ова формалност од значаја за сам рад, а такође ће имати и позитиван утицај за све заинтересоване грађане Републике Српске и БиХ - навели су из МУП-а Српске.

Позвали су све заинтересоване на подручју Српске, уколико имају потребу, да се обрате организационим јединицама овог министарства са захтјевом за издавање преносивих регистарских таблица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана