Почела са радом прва њемачка стоматолошка клиника у Бањалуци "MonDent"

Г.С.
Почела са радом прва њемачка стоматолошка клиника у Бањалуци "MonDent"

БАЊАЛУКА - На радост пацијента, од 1. марта почела је са радом прва њемачка стоматолошка клиника у Бањалуци "MonDent".


На атрактивној локацији у улици Милана Радмана 47. у насељу Нова Варош, у потрази за љепшим осмијехом дочекаће вас тим стручњака, а оно што их већ сада издаја од других је врхунска стоматолошка услуга и њега, те широк дијапазон погодности.

Имплантолигија,орална и естетска хирургија, дјечија стоматологија, ортодонција, пародонтологија, протетика, те у будућности бесплатан 2/3 Д рендген и бесплатно скенирање зуба за њихове пацијенате само су неке од погодности које су већ скренули пажњу у највећем граду Српске.

Доктор стоматологије Младен Поповић рекао је за "Глас Српске" да је свечано отварање 14. марта, али да већ раде, јер је велико интересовање, како Бањалучана тако и пацијената из других градова.

Према његовим ријечима, прва њемачка стоматолошка клиника на подручју БиХ и Републике Српске доноси напредне методе лијечења што је већ препознато, а осмијех пацијената њихова је највећа награда.

- Пружамо разне могућности лијечења за чељуст, усну шупљину и десни, те за све мање или веће тегобе које се тичу ваших зуба. Ту смо да вам пружимо савјете за добру превенцију, за козметику зуба и усне шупљине, као и савјете о њези и хигијени усне шупљине. Уколико још увијек немате свог поузданог стоматолога у Бањалуци, наш тим стручњака радо ће преузети одговорност за здравље ваших зуба - казао је Поповић додавши да су њихови стоматолози сертификовани за пружање широког спектра стоматолошких услуга.

 Како истиче, у њиховој модерној стоматолошкој ординацији дочекаће вас пријатно и искусно особље.

- Код нас ћете наћи све најквалитетније материјале и најсавременију апаратуру. Оно што нас издаја од других за пацијенте из иностранства је гаранција, односно уколико имате било какав проблем, пацијенти се могу јавити у наше двије ординације у Њемачкој, али и јос четири партнерске ординације широм Њемачке, те двије у Бечу. То много значи пацијенима који имају сигурност - казао је Поповић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана