Почела хуманитарна акција за лијечење Магдалене Влашки

Srna
Foto: Agencije

ИСТОЧНО САРАЈЕВО- Хуманитарна акција за прикупљање помоћи за лијечење осмогодишње Магдалене Влашки из Трнова почела је данас у Војковићима, у Источној Илиџи, у организацији ветерана Фудбалског клуба "Фамос".

"У оквиру дводневне акције `Викенд за Магдалену`, у Спортском центру Војковићи почео је турнир у малом фудбалу, на којем учествују све школе фудбала са подручја града Источно Сарајево, док ће турнир у пикаду почети вечерас у 18.00 часова", рекао је Срни један од организатора ове акције Митар Мичић.

На турниру могу учествовати сви заинтересовани, а котизација за учешће износи пет КМ по екипи.

Сутра ће фудбалску утакмицу одиграти ветерани клубова из Источног Сарајева.

Оба дана турнира обезбијеђени су храна и пиће за учеснике, а сав приход иде за лијечење осмогодишње Магдалена Влашки која болује од малигне болести.

Магдалена Влашки тренутно се налази на лијечењу у Клиничком центру Србије у Београду након чега би њено лијечење требало бити настављено у иностранству, за шта је потребно прикупити око 300.000 евра.

За лијечење Магдалене до краја априла је активан "М:телов" хуманитарни број 1413, као и број 090 29 00 48 за кориснике фиксне и мобилне мреже "БХ телекома".

Уплате на рачун могу се извршити и на број 5520001975658815, Адико банка на име Зорица Дурсун, Трг Срђана Кнежевића 8, 71220 Трново. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођено 17 беба
Рођено 17 беба
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана