Плесном клубу "Ника" 30 медаља у Зеници

Срна
Foto: Срна

СОКОЛАЦ - Плесни клуб "Ника" са Сокоца освојио је 30 медаља на Првом "Зеница фест опен купу", од којих је 13 било златних, рекла је Срни предсједник клуба Јована Вујичић.

Вујичићева, која је и тренер, навела је да су освојили и 11 сребрних и шест бронзаних, а да су до златних медаља у веома јакој конкуренцији стигле три групе, три пара и седам такмичара у соло наступима из хип-хопа, диско-денса и стрит-денса.

На Првом "Зеница фест опен купу" у модерним плесовима одржаном 23. октобра учестовало је 13 плесних клубова из БиХ. Вујичићева је истакла да су тамичари били одушевљени што су након више од годину дана "онлајн" наступа, могли уживо да покажу колико могу и знају да уживају у модерном плесу пред публиком. Она је навела да се увелико спремају за Новогодишњи турнир модерног плеса крајем децембра у Бањалуци, те за неколико манифестација у оквиру Града Источно Сарајево. "Посебно се радујемо наступу на Новогодишњем балу уз подршку Града Источно Сарајево", који ће на Палама и на Сокоцу одржати клубови "Ника", "Орион" и МБ-Денс".

Према њеним ријечима, Плесни клуб "Ника" се пласирао за наступ на Свјетском првенству модерних плесова крајем новембра у Словенији, чије је одржавање одгођено због епидемилошке ситуације у окружењу. Плесни клуб "Ника" основан је прије 12 година на Сокоцу, а сада дјелује и у Сарајеву. Вујичићева је навела да упис нових чланова од три до 18 година траје током цијеле године и да се занитересовани могу јавити на број 066-211-565 или путем њиховог налога на друштвеним мрежама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана