"Пежо 208" отишао у Бањалуку: Цвијета Вучен освојила вриједну награду "Лутрије РС"

Јана Кезић
"Пежо 208" отишао у  Бањалуку
Foto: Д. Поздеровић | "Пежо 208" отишао у Бањалуку

БАЊАЛУКА - Цвијети Вучен (46) из Бањалуке представници "Лутрије Републике Српске" данас су у просторијама "Верано моторса" предали кључеве новог "пежоа 208", којег је "огребала" на срећки "Седмица".

Вученова није крила срећу што је постала власница новог аутомобила. У првом тренутку, каже, није повјеровала да јој је пошло за руком да баш она освоји ову вриједну награду, па је срећу провјеравала неколико пута.

- Срећку сам купила 25. јула, када сам се враћала из града. Тај дан сам била веома расположена и пало ми је на памет да купим неку гребу, јер сам помислила да би та игра могла бити добитна - казала је Вученова. Срећку је, како каже, изгребала када је дошла кући.

- Играм с времена на вријеме, не претјерујем. Али када сам видјела да је ова добитна, нисам могла да вјерујем. Била сам веома срећна - рекла је Вученова.

Занимљиво је што ова срећна добитница нема положен возачки испит.

- За сада ће ауто возити супруг, јер ја немам положен возачки испит. У наредном периоду вјероватно и ја да полажим - казала је Вученова. Додала је да је одушевљена бојом новог аута.

Руководилац Одјељења за маркетинг "Лутрије Републике Српске" Јасна Марјановић каже да је највеће задовољство тренутак када виде осмјех на лицу срећног добитника.

- Нашој добитници уручили смо кључеве "пежоа 208", шестог од седам аутомобила које су играчи имали прилику да освоје на инстант-срећки "Седмица". Битно је поменути да је још један "пежо 208" тражи новог власника - казала је Марјановићева. Додала је да поред "Седмице", играчи могу да одиграју још и "Трећу срећу", "Спорт", "Симбол", те нову "Ало Ало", која је у продаји од 13. јула.

- Од осталих је издваја то што поред многобројних новчаних добитака, као што су и премије од 5.000 и 10.000 КМ, играчи могу да освоје и један од вриједних 250 мобилних телефона "Шаоми Редми 10" - рекла је Марјановићева.

Каже да највеће интересовање влада за уплату "Лота", с обзиром на то да фонд за "Лото ПЛУС" износи око 5,85 милиона КМ, за "Лото седмицу" око 600.000 КМ, док је фонд за "Лото џокер" већи од 500.000 марака.

- Сви играчи игара на срећу помажу широј друштвеној заједници, с обзиром на то да дио новчаних средстава од уплате свих лутријских игара одлази управо за пројекте који се баве социјалном заштитом, проблемима лица са инвалидитетом, као и другим хуманитарним активностима - каже Марјановићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана