"Песма Богородици" освојила срца слушалаца у Француској и Холандији (ВИДЕО)

Срна
"Песма Богородици" освојила срца слушалаца у Француској и Холандији (ВИДЕО)

БИЈЕЉИНА- "Песма Богородици", чији текст потписује Његово високопреосвештенство митрополит зворничко-тузлански Фотије се, према подацима са платформе "Спотифај", највише слушала у Француској и Холандији, објављено је на сајту Епархије зворничко-тузланске.

"Овај успјех нас веома радује јер свједочи о томе да пјесме митрополита Фотија налазе одјек и у дијаспори", наводи се у тексту.

На платформи "Јутјуб мјузик" нумера "Песма Богородици" престигла је по слушаности прву пјесму митрополита Фотија "Од огњених језика рођена", која је донедавно била најслушанија на свим платформама, а и даље је на "Јутјубу", гдје има више од 200.000 прегледа.

"Песму Богородици" изводе протођакони Лазар Илић и Немања Спасојевић, за снимање, микс и мастеринг био је задужен Срђан Бојић у свом музичком студију у Бијељини, а пратећи вокал био је Горан Бојић.

"Пјесма је дубока молитвена химна посвећена Пресветој Богородици - нашој заштитници и посредници, чији текст слави њену доброту и љепоту која сија као цвијет у пољу и ружа у башти, уздижући вјеру и љубав према Мајци Божијој", истиче се у тексту.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана