Паузирајте садржај и гледајте пропуштено: Напредне ТВ функционалности у Supernovoj

ГС
Паузирајте садржај и гледајте пропуштено: Напредне ТВ функционалности у Supernovoj

Одаберите Supernova дигиталну телевизију са напредним ТВ функционалностима и уживајте у супер садржајима!

Пропустили сте омиљену емисију? Не брините! Уз Supernova DTV имате могућност враћања садржаја 72 сата уназад. Паузирајте и наставите да гледате када год желите. И то није све – Supernova вам доноси Superstar видеотеку без додатне накнаде у првих 12 мјесеци, тако да ће гледање бити узбудљивије него икада раније. Ту је и Nick+ видеотека, која је укључена у претплату Supernova DTV основног пакета ТВ канала, а у оквиру које малишани могу да се забаве уз најпопуларније серије и цртане филмове и изнова враћају својим омиљеним садржајима.

-Искористите и невјероватан попуст од чак 50 одсто на Max ТВ пакет током 24 мјесеца и за само 3,22 КМ мјесечно уживајте у додатним каналима Supernova дигиталне телевизије! Очекује вас више од 50 додатних ТВ канала, Арена Спорт HD канали, FOX HD канали и још много тога – поручују из Supernove.
Осим врхунске понуде дигиталне телевизије, Supernova вам омогућава и супер услуге брзог интернета, као и фиксне телефоније.
Све што требате да урадите је да посјетите  најближу пословницу Supernove како бисте сазнали све детаље о Supernova услугама или позовете бесплатан број Контакт центра 0800 30 630.
Више информација о актуелним понудама можете потражити и на веб страници www.supernovabih.ba.

Акцијска понуда реализује се у складу са техничким могућностима за инсталацију услуге на адреси корисника. Кориснички уговор уз акцијску понуду се закључује на неодређено вријеме са минималним периодом трајања 24 мјесеца.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана