Отворене радничке спортске игре послије 13 година

Srna
Foto: Srna

ЗВОРНИК - У Зворнику су вечерас отворене радничке спортске игре на којима је пријављено 18 екипа из зворничких предузећа и установа са више од 300 учесника.

Учесници ће се такмичити у малом фудбалу, кошарци, одбојци на пијеску, стоном тенису, пикаду, навлачењу конопца и шаху.

Радничке спортске игре отворио је градоначелник Зворника Зоран Стевановић, истичући да је прошло 13 година од како је оваква манифестација организована.

Захваливши организаторима игара за енергију коју су уложили да се радни људи са ових простора окупе на спортским теренима, Стевановић је нагласио да ће градска управа увијек давати подршку оваквим догађајима, са жељом да игре буду још масовније и на добро свих запослених и града.

"Хвала и Регионалном синдикалном центру Зворник што је смогао енергије да послије толико година иницира и организује овакве сусрете", рекао је Стевановић и пожелио да најбољи побиједе, али да у тој побједи сви буду побједници.

Извршни секретар Регионалног синдикалног центра Зворник Зоран Милутиновић рекао је да је иницијатива да се поново активирају радничке спортске игре, које су посљедњи пут одржане 2009. године, наишла на одобравање свих колектива и установа.

Подсјетивши да су у ранијем периоду трибине биле пуне када су одржаване радничке спортске игре, Милутиновић је рекао да се играма шаље порука да радници имају успјеха и на спортским теренима, не само на радним мјестима.

"Враћањем радника на спортске терене циљ је да се више друже, размјењују мишљења и надмећу у спортским дисциплинама које су сами одабрали за такмичење", рекао је Милутиновић, захваливши градоначелнику за подршку и помоћ.

Радничке спортске игре трајаће до петка, 9. септембра, на више градских локација у зависности од врсте спорта. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана