Отворене пријаве за Supernova Hackathon

Supernova
Отворене пријаве за Supernova Hackathon

Supernova, Иновациони центар Бања Лука, Електротехнички факултет Универзитета у Бањој Луци, уз подршку Савеза студената ЕТФ-а и Attent It удружења грађана, 29. маја организују маратон у програмирању под називом Supernova Hackathon 2023.

На такмичење се могу пријавити сви студенти Електротехничког факултета у Бањој Луци, те све особе које су завршиле студије на овом факултету, до 30 година старости. Тимови могу имати најмање три, а највише пет чланова. Сви тимови који се кандидују имаће на располагању стручно особље поменутих организатора у виду ментора за све врсте помоћи.

Најбоља рјешења ће бирати стручни жири који се састоји од стручњака из различитих области, а њихова комбинована експертиза и искуство омогућавају им објективну процјену успјешности пројеката, укључујући техничке елементе, креативност, иновацију и могућност примјене у реалном свијету.

За најуспјешније тимове Supernova и ИЦБЛ су припремили наградни фонд у вриједности 4.000 КМ. Први тим осваја новчану награду у износу од 2.000 КМ, док тимове који освоје друго и треће мјесто очекују награде изненађења у вриједности по 1.000 КМ.

Ако сте студенти ЕТФ-а или сте завршили овај факултет можете да пријавите учешће преко овог линка пријава.

Пријаве се примају до 28. маја.

Такмичење ће се одржати на Електротехничком факултету у Бањој Луци. 

За више информација посјетите сајт www.supernovahackathon.com

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана