Отворена “Диџитал сноу” конференција на Јахорини

Срна
Отворена “Диџитал сноу” конференција на Јахорини

ЈАХОРИНА - На Јахорини је вечерас свечано током које ће стручњаци из различитих области истражити најновије иновације, пословне могућности и перспективе за будућност индустрије скијања, те пружити прилику за умрежавање и стварање пословних контаката.

Свечаном отварању, између осталих, присуствују министар трговине и туризма Републике Српске Денис Шулић, министар породице, омладине и спорта Селма Чабрић, директор Олимпијског центра “Јахорина” Дејан ЛЈевнаић, предсједник Надзорног одбора Недељко Елек и директор Инвестиционо-развојне банке Дражен Врховац.

Конференцију организује Олимпијски центар “Јахорина”, а панелисти су из различитих сфера пословања, међу којима партнери Олимпијског центра “Јахорина” из Црне Горе, Србије, Словеније, Хрватске, Македоније, Румуније, Бугарске укључујући произвођаче опреме, менаџере скијашких центара, маркетиншке стручњаке и многе друге.

Учесници ће кроз панеле бити упознати о најновијим технолошким иновацијама које ће обликовати будућност скијања.

Осим тога, биће промовисан други часопис о скијању, а планирано је и дружење са олимпијском шампионком у скијању Тином Мазе, у неђељу, 8. октобра, од 16.00 часова у хотелу “Галерија” на Јахорини.

Конференција ће трајати до понедјељка, 9. октобра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана