Отворен нови конкурс за „m:tel” стипендије

ГС
Отворен нови конкурс за „m:tel” стипендије

БАЊАЛУКА – Компанија „m:tel” отворила je конкурс за избор m:стипендиста дванаесте генерације за студенте са четири факултета у БиХ.

Конкурс за додјелу стипендија ове године је објављен 10. новембра године и остаје отворен до 10. децембра 2021. године, а право да на њега аплицирају имају студенти треће и четврте године, као и апсолвенти електротехничких факултета у Бањалуци и Источном Сарајеву, Факултета електротехнике у Тузли, те Природно-математичког факултета у Бањалуци, а чији просјек оцјена је осам или изнад осам.

-Програм стипендирања најбољих студената електротехнике у БиХ, „m:tel” спроводи већ дванаесту годину заредом, како би и на овај начин подржао знање, али и отворио своја врата младим талентима који желе да се професионално усавршавају у овој компанији још у току студија – кажу у овој компанији.

И овога пута, 15 студената, које ће изабрати жири састављен од професора са факултета обухваћених конкурсом и стручних лица у „m:telu”, постаће стипендисти ове компаније, те до краја првог циклуса студија примати стипендију у износу од 300 КМ мјесечно. Компанија м:тел овим програмом стипендираће укупно 12 студената електротехнике, те три студента Природно-математичког факултета.

Осим новчаног дијела стипендије, „m:tel” пружа и додатну подршку овим младим људима.

 Наиме, као и њихови претходници, стипендисти и ове генерације ће имати могућност обављања праксе у компанији у трајању од мјесец дана и да, без икаквих трошкова боравка у Бањалуци, имају приступ најновијим технологијама, модерном облику пословања, а све уз подршку еминентних стручњака које ова компанија запошљава.

-До сада је овај програм прошло више од 270 студената, а многи од њих су захваљујући управо томе препознали потенцијале које има „m:tel”  као послодавац, те тако направили добар избор за своје запослење и своју пословну будућност у овој компанији – нагласили су у овој компанији.

Детаљне информације о конкурсу за m:стипендије могу да се пронађу на званичној њеб страници компаније www.mtel.ba.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана