Отворен конкурс за туристичку награду "Марко Поло 2022"

СРНА
Foto: Архива

БЕОГРАД - Центар за координацију туризма Кине и земаља Централне и Источне Европе и ове године је отворио конкурс за Туристичку награду "Марко Поло 2022", за коју се могу пријавити све туристичке агенције, туроператери, хотели, регионалне и националне туристичке агенције из 16 земаља, међу којима је и Србија.

Ове године акценат је на иновативностима започетим током пандемије и припреме за повратак кинеских путника на ова тржишта, а новитет је да и туристичке организације земаља и регија могу пријавити своју стратегију промоције специјално осмишљену за тржиште Кине, саопштено је из Туристичке организације Србије.

Туристичке агенције могу представити своје онлајн активности и друге начине промоције које су спроводили током двије године трајања пандемије, а све иновативне идеје и примјене нових трендова, које ће допринијети дужем боравку кинеских туриста, биће нарочито цијењене.

Хотели који се придржавају високих здравствених и сигурносних прописа, који су у складу са високим критеријумима кинеских туриста, добродошли су да аплицирају за награду.

Рок за пријаву је 30. јуни, а добитници награда добијају посебну препоруку и биће промовисани на платформама свих 16 земаља Централне и Источне Европе, као и на сајту Центра за координацију туризма.

Обрасци за пријаву и додатне информације се налазе у документима на линку:https://drive.google.com/drive/folders/15eATKILK9r2S-V-rXuN9tebThwqt9Ybt?usp=sharing

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана