“Отварање скијалишта на идеалној локацији”: Куваља данас у посјети Власеници

Г.С.
Foto: Уступљена фотографија

ВЛАСЕНИЦА – Први човјек трке Београд Бањалука и директор бициклистичког савеза Републике Српске Владимир Куваља боравиће данас у Власеници.

Он ће присуствовати отварању скијалишта Игришта, а одржаће и састанак са начелником општине Власеница, Мирославом Краљевићем. 

Власеница је једна од општина у Републици Српској која се рапидно развија, што показују управо и догађаји због којих ће Куваља боравити данас тамо.

“Власеница је већ пет пута била домаћин трке Београд Бањалука и то три пута проглашена за најбољег домаћина. Отварање скијалишта на локацији која је идеална за то показује да су одлуке предсједника Републике Српске Милорада Додик, затим владе Републике Српске и Олимпијског центра Јахорина усмјерене ка развоју Републике Српске и јасно показују да је таква политика једина исправна. Можемо бити поносни на људе који нас воде, али и на људе попут господина Краљевића,” навео је је Куваља.

Трка Београд Бањалука ће и у свом 19 издању једну од етапа завршити у Власеници и наставити пут промоције ове општине и Републике Српске, рекао је први човјек ове трке.

Колико је Власеница важна у бициклизму показује и то да је потпредсједник савеза Жељко Лукић управо из ове општине, преносе Новости.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана