Откријте најбоље из Српске, у петак посјетите шести Фестивал домаћих производа

ГС
Откријте најбоље из Српске, у петак посјетите шести Фестивал домаћих производа

Стиже нам један од најишчекиванијих догађаја године, који ће одушевити љубитеље домаће хране, пића и осталих производа - Фестивал домаћих производа!

Ова изванредна манифестација у организацији Удружења младих економиста одржаће се у петак, 25. августа у феноменалном амбијенту новог тениског комплекса који се налази у парку “Младен Стојановић” у Бањалуци.

Фестивал домаћих производа се одржава шесту годину заредом и ове године ће окупити око 100 излагача из цијеле Републике Српске, који ће бројним посјетиоцима омогућити невјероватно искуство пуно окуса, креативности и аутентичности најбољих домаћих производа.

Фестивал домаћих производа представља прилику за излагаче да представе богатство домаће производње посјетиоцима који ће имати прилику дегустирати, купити и увјерити се у разноликост и врхунски квалитет домаћих делиција, занатских пића, ручно израђених производа и још много тога.

Како истичу из Удружења младих економиста, ова манифестација, која је дио дугогодишњег пројекта Купуј домаће - улажи у Српску, пружа излагачима прилику за умрежавање, успостављање пословних контаката и ширење тржишта, а посјетиоцима прилику да открију бројне домаће производе и увјере се у њихов квалитет, а уз то се добро забаве.

- Фестивал домаћих производа је изузетна прилика за све произвођаче да се истакну и покажу своју креативност и квалитет. Наша манифестација промовише вриједности домаћих производа и подстиче економски патриотизам, подржава локалну економију и ствара платформу за размјену идеја и знања. Истовремено, посјетиоцима се пружа прилика да на једном мјесту открију и дегустирају велики број домаћих производа и увјере се да квалитетом уопште не заостају за увозним, често много скупљим производима - истичу из Удружења младих економиста.

Посебан дио простора биће обезбијеђен и за домаће излагаче из услужних дјелатности, а спреман је и занимљив музички програм уз наступ Лукијана Ивановића са бендом.

Не пропустити прилику бити дио ове изванредне манифестације. Овог петка, 25. августа од 15 до 22 часова посјетите Фестивал домаћих производа и увјерите се да је ДОМАЋЕ НАЈБОЉЕ!

Покровитељи пројекта су Кабинет српског члана Предсједништва БиХ, Кабинет Предсједника Републике Српске, Управа за сарадњу с дијаспором и Србима у региону и Град Бањалука. 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана