Остало је још само седам дана до почетка network 11 конференције

Г.С.
Остало је још само седам дана до почетка network 11 конференције

Агенција Communis, као организатор NetWork конференције, сваке године комбинује едукативни и пословни дио програма са добром забавом. Стога ће за само седам дана, тачније од 18. до 20. октобра 2023. у Гранд Хотелу Неум, поред одличних предавања и пословних панела, посјетитељи моћи уживати и у сјајној забави.

За све који су потврдили учешће, као и за заинтересоване који планирају долазак, објављене су агенда као и  листа предавања за NetWork 11. У склопу овог јединственог тродневног искуства, преко 80 врхунских босанскохерцеговачких, регионалних и глобалних предавача, водиће посјетиоце кроз најактуелније пословно-технолошке трендове. NetWork конференција пружиће савршену прилику да учесници прошире своја знања и вјештине те постану лидери у дигиталној трансформацији.

Првог дана конференције, овогодишњи Business Day кроз панел дискусије усмјерава пажњу на дигитализацију јавног и приватног сектора, истичући кључне теме иновација у финансијама, добре праксе дигитализације и друге актуелне теме. У оквиру панела "Повратак у будућност: Како дигитални потпис мијења пословање у БиХ?", који се реализира под покровитељством еCommerce асоцијације у БиХ, расправиће се о имплементацији дигиталног потписа и његовом утицају на трансформацију пословних процеса у земљи. Настављајући тематски фокус, панел "Finech у БиХ – и шанса и изазов"  расправљаће о изазовима и приликама финтецх сектора у БиХ. На крају, панел дискусија "Дигитализација сервиса јавне управе у БиХ - чекају ли нас бољи дани?", под покровитељством АmChama, анализираће тренутно стање дигиталних сервиса у јавном сектору БиХ.

Питање о томе ко ће наступити током конференцијске забаве за учеснике је сваке године актуелно од самог почетка а о конференцијским забавама се препричава дуго након конференције. Ни ова година није изузетак. Први дан, након уводних предавања и званичног отварања, све присутне ће забавити група Perpetuum Mobile. Њихова енергија, којом су освојили срца публике прошле године, поновно ће одушевити све посјетиоце. У оквиру конференцијске забаве другог дана, безвременски хитови легендарног бенда Забрањено пушење оживјеће сцену, док ће Берин Бутуровић, познат по својој харизми, додатно подићи атмосферу.

За све оне који желе бити дио овог изузетног догађаја, напомена да конференција почиње за седам дана и да су котизације још увијек у продају те да су за групне пријаве осигурани попусти.

Све најновије информације могу се пронаћи на службеној страници конференције: www.networkkonferencija.ba те на друштвеним мрежама Facebook, Instagram, Тwitter и LinkedIn. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана