Основцима из Зворника стигла донација књига из Mozzartа

Mozzart
Основцима из Зворника стигла донација књига из Mozzartа

Основна школа Свети Сава у Зворнику више је од образовне установе. За ђаке и запослене, то је мјесто гдје се његују праве вриједности и поставља чврст темељ за будућност дјеце. Кроз образовни систем, кажу, не пружају само знање потребно за академски успјех, већ развијају и осјећај заједништва, поштовања и емпатије. Подршку у овој важној мисији добили су од компаније Mozzart која их је обрадовала новим насловима у школској библиотеци.

Гест компаније Mozzart за нас представља више од материјалне подршке, то је симбол наде, заједништва и вјере у боље сутра. Показује да, када се споје добра воља, разумијевање, потреба заједнице и жеља за напретком, можемо заједно превазићи многе изазове и отворити нове могућности за наше ученике. У име свих ученика и запослених, изражавамо искрену захвалност компанији Mozzart - поручује учитељица Снежана Стевић.

Учитељица Снежана суоснивач је међународног еТњиннинг пројекта “Уз читање ријечи расту 4 / Words grow by reading 4” чији је циљ подстицање читалачких навика код ученика у нижем узрасту. Једна од пројектних активности је формирање учионичких библиотека које омогућавају ученицима ближи контакт с књигом и лакшу доступност. Како школска библиотека има мањи фонд ванлектирних наслова, донација из компаније Mozzart стигла им је у прави час.

Наша посвећеност развоју дјетета, обухватајући и моралне и интелектуалне аспекте, омогућава ученицима да израсту у одговорне, свјесне и образоване појединце спремне да допринесу својој заједници и шире. Ово је мјесто гдје ученици не уче само о математици, књижевности и природним наукама, већ и о томе како бити добар човјек. У свакој учионици, кроз сваку лекцију, ми његујемо праве вриједности које ће наше ђаке водити кроз живот. Руководство школе изражава дубоку захвалност компанији Mozzart, схватајући овај гест као као подстицај за даље унапређење образовног процеса - каже Горан Ивановић, директор ОШ Свети Сава Зворник.

Донација овој школи стигла је у оквиру подршке компаније Mozzart образовању, а ову друштвено корисну мисију наставиће и у наредном периоду.  

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана