Основан општински одбор НПС-а у Новом Граду

Срна
Основан општински одбор НПС-а у Новом Граду

НОВИ ГРАД - Народна партије Српске (НПС) формирала је Општински одбор у Новом Граду, а за предсједника је изабран Мирослав Бајић.

Бајић је захвалио за указано повјерење и најавио активно учешће ове странке у политичком, друштвеном и привредном животу.

“У Општинском одбору су људи који су спремни да остану у Новом Граду, да раде за овај град и Републику Српску. Мислим да је НПС препозната као странка која ради и расте”, рекао је Бајић и додао да очекују добре резултате на локалним изборима.

Предсједник НПС-а Дарко Бањац рекао је да је на општим изборима 2022. године ова странка у Новом Граду изашла са иницијативним одбором и освојила више од 450 гласова.

“Чињеница да имамо подршку навела нас је и упутила да идемо у правцу оснивања општинске организације. Вечерас је формиран Општински одбор НПС-а који ће у наредном периоду бити проширен”, рекао је Бањац и додао да су у странци већином млади људи што је њена специфичност.

Он је истакао да очекује да се у наредном периоду прошири Општински одбор и да за локалне изборе имају пуну одборничку листу, а да послије избора буду парламентарна странка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана