Организован превоз за Бањалуку из локалних заједница приједорске регије

Срна
Foto: Aрхива

НОВИ ГРАД - Координатор за организацију скупа "Слобода" за приједорску регију Маринко Гачић рекао је Срни да је за сутрашњи скуп у Бањалуци организован превоз из локалних заједница те регије.

Аутобуси из Крупе на Уни полазе у 13.30 часова, из и Новог Града, Оштре Луке, Козарске Дубице и Костајнице у 14.00 сати. "Након доласка код Градског стадиона у Приједору, сви заједно у 15.00 часова крећу за Бањалуку", рекао је Гачић, који је и предсједник Борачке организације Нови Град.

Гачић је нагласио да борци, који су стварали Републику Српску не могу дозволити да се одузимају темељи Републике Српске, за коју су живот дали њени најбољи синови.

Он је подсјетио да Борачка организација Републике Српске, као организатор великог народног скупа под називом "Слобода", позива све невладине организације произашле из одбрамбено-отаџбинског рата као и све грађане и патриоте Српске да на мирним протестима дају подршку званичним институцијама Републике Српске.

Из Борачке организације Нови Град јуче је упућен позив за подршку скупу "Слобода", који ће бити одржан сутра у 17.00 часова на Тргу Крајине у Бањалуци.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана