Орден Његоша студенту Електротехничког факултета

ГС
Орден Његоша студенту Електротехничког факултета

Предсједник Републике Српске Милорад Додик истакао је да је одлучио да поводом Дана Републике Орденом Његоша одликује Драгу Шмитрана, трећег студента у историји Електротехничког факултета у Бањалуци који је студије завршио са просјеком 10, чиме Српска показује да вреднује његов успјех.

"Честитам Драги Шмитрану за одличан успјех који је постигао као студент Електротехничког факултета у Бањалуци. Бити трећи у историји тог факултета који је студије завршио сА просјеком 10 може се постићи само напорним радом и залагањем", навео је Додик на друштвеној мрежи "Икс".

Додик је нагласио да је Република Српска препознала труд овог младог човјека.

Подсјећамо, јуче су се о Шмитрановом успјеху огласили и из самог факултета.

- Његов фантастичан успјех је свједочанство напорног рада, упорности и непоколебљиве подршке његових наставника, ментора, пријатеља и породице. Док Драго креће у нову етапу свог живота и каријере, желимо да му још једном упутимо честитке и да му кажемо колико смо поносни. Његов успјех не само да одражава његову личну посвећеност, већ и додаје још једно поглавље наслијеђу академске изврсности нашег факултета и универзитета - поручили су са поменутог факултета.

Све десетке: Његово име ће остати уписано у историји Електротехничког факултета

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана