Опрез због поледице и магле

Srna
Foto: pixabay

БАЊАЛУКА - У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ коловози су мокри и мјестимично клизави, а могућа је и поледица, посебно у вишим планинским предјелима, преко мостова и на прилазима тунелима, саопштено је из Ауто-мото савеза Српске.

Опрез при вожњи потребан је и на дионицама у котлинама и дуж ријечних токова, гдје магла смањује видљивост.

Због активираног клизишта, саобраћај се једном траком одвија на дионици магистралног пута Фоча-Горажде, у мјесту Филиповићи /на самој линији разграничења/, те на регионалном правцима Бистрица-Подграб и Укрина-Горња Вијака.

Режим саобраћаја измијењен је на дионици магистралног пута Лапишница-Љубогошта због радова у тунелу "Чељиговићи", на дионици Ламовита-Ивањска, те на споју магистралних путева Кобаш-Дервента-Жировине и Дервента /Жировине/-Врхови.

Измијењен је режим саобраћаја и на дионици магистралног пута Црна Ријека-ентитетска граница /Угар/ због радова у тунелу "Угар", на дионици магистралног правца Бањалука-Стари Мајдан два, те на регионалном путу Угљевичка Обријеж-Бобетино брдо, у рејону Горње Чађавице, раскрсница "Нумера", као и на дионици Шипово-ентитетска граница /Ново Село/.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана