Опрез: Коловози влажни, учестали одрони

Срна
Опрез: Коловози влажни, учестали одрони

БАЊАЛУКА - Саобраћај се овога јутра одвија по мјестмично влажним коловозима, а возачима се савјетује да буду максимално опрезни због учесталих одрона и радова на већем броју дионица, саопштено је из Ауто-мото савеза Републике Српске.

Због традиоционалног Прњаворског вашара доћи ће до привремене обуставе саобраћаја на регионалном путу према Добоју, у Улици Боже Татаревића и то од 15 часова данас до сутра до два часа, као и сутра од 17 часова до два часа послије поноћи.

Такође, обустава је и магистралним путем кроз Рогатицу због прославе славе општине од 17 до два часа наредног дана, осим за возила хитних служби. За вријеме обуставе, саобраћај ће бити преусмјерен алтернативним правцем, околним улицама у граду.

Измјене у саобраћају, због радова, су на магистралном путу Доња Буковица-Вршани и Вршани-Бијељина, Трново-Миљевина, у кањону ријеке Бистрице, Гацко-Тјентиште у мјесту Саставци, на подручју Хан Пијеска и Сокоца, Добро Поље-Миљевина, Саставци-Устипрача, Брод на Дрини-Хум, Градишка-Козарска Дубица, Теслић-Подјезера и на подручју Добоја гдје је у току изградња ауто-пута.

Због радова у тунелима “Цера три” и “Строгоник” измјене су на магистралном путу Бродар-Вишеград и Међеђа-Бродар у тунелу “Котва два”, на Бродар-граница Републике Српске и Србије у тунелу “Трговишта” и “ Добро Поље-Миљевина у тунелу “Сијерачке стијене”.

До повремене обуставе због минирања терена долазиће на дионици регионалног пута Добој-Модрича у Костајници.

На регионалном путу Руданка-Стабари, на локацији превој Љескове воде, због радова, саобраћај се за путничка возила одвија успорено, док се теретна возила преусмјеравају на алтернативни правац преко Јелаха.

Измјене су због радова на магистралном путу Градишка-Нова Топола-Клашнице и изградње три кружна тока на дионици Клашнице-Нова Топола, те на споју магистралних путева Градишка-Нова Топола и Чатрња-Градишка.

Због клизишта забрањен је саобраћај на регионалном путу дионица Стари Угљевик-Главичице, а једном траком возила наизмјенично пролазе регионалним путем Укрина-Горња Вијака.

У ФБиХ санациони радови актуелни су на магистралним путевима Кладањ-Власеница, Олово-Семизовац, Прозор-Горњи Вакуф/Ускопље и Фоча-Устиколина.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођено 17 беба
Рођено 17 беба
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана