Опрема вриједна више од 100.000 км за операцију катаракте

Г.С.
Foto: срна

МИЛИЋИ- Компанија "Медиетик" из Бањалуке донирала је Специјалној болници из хируршких области "Боксит"у Милићима најмодернију опрему за операцију катаракте вриједну више од 100.000 КМ.


Директор болнице Милан Видовић захвалио је директору компаније "Медиетик" Влади Бабићу и представнику компаније "Бауш и Ломб" /"Баусцх анд Ломб"/ Ермину Ленди који су препознали рад и залагање болнице у протеклим годинама.

"Годишње урадимо више од 800 операција из области катаракте што нас сврстава у лидере у источном дијелу Републике Српске, а са одличним партнерима којима сам захвалан на дугогодишњој сарадњи и њиховим донацијама, ми ћемо сигурно бити водећи и у наредним годинама", изјавио је Видовић.

Он је додао да операције у овој болници изводи тим на челу са примаријусом Бошком Амиџићем, који је један од врхунских хирурга. Директор компаније "Медиетик" Владислав Бабић је изјавио Срни да сарадња са овом здравственом установом траје дуже од шест година.

Представник компаније "Бауш и Ломб" за Балкан Ермин Лендо рекао је да болница у Милићима са бројем операција, који је у посљедње вријеме импозантан, заслужује врхунску опрему.

"Болница у Милићима добила је најновију опрему за операције катаракте, чиме се придружила најбољим и најквалитетнијим болницама у БиХ, али и у регији. На овај начин ће моћи да одговори свим потребама пацијената и да иде укорак са модерним технологијама и модерним центрима", изјавио је Лендо.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана