Online забава на mbet.ba дуже траје са SBON ваучером

Mbet
Online забава на mbet.ba дуже траје са SBON ваучером

Допуните свој налог на mbet.ba путем SBON ваучера и уживајте у забави као никада раније.

Један од наших слогана јесте „Краљ игре", па смо у складу са тим одлучили да за 30 одсто увећавамо сваку уплату са овим ваучером како би се наши играчи осјећали моћно и привилеговано.

Уколико, на примјер, допуните налог са 20 КМ, добићете додатних шест КМ бонуса и тако на чак 100 уплата, јер су у Mbetу краљевски бонуси и мјесто добре онлине забаве.

SBON можете да пронађете ускоро на 40.000 локација и затражите га у апоенима од двије до 250 КМ, а један ваучер можете да користите из више пута.

Бонус добродошлице

Уколико још немате налог на mbet.ba чека вас и бонус добродошлице 30 КМ + 100 бесплатних спинова без услова уплате депозита, као и увећавање прве уплате за чак 100 одсто.

Уплата без провизије

Mbet.ba, online приређивач игара на срећу, који брине о својим играчима и даље сноси све трошкове провизије приликом уплате на рачун. Колико уплатите било којим каналом уплате толико ће вам лећи на рачун, а уколико то урадите SBON ваучером, чека вас додатних 30 одсто! Mbet! Осјети моћ!

Као приређивач интернет игара на срећу, Mbet активно учествује у подизању свијести одговорног клађења ради заштите играча од штетних посљедица играња док је особама млађим од 18 година забрањено учествовање.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана