Огласио се директор бихаћке болнице: Љекари са четири одјељења нису успјели спасити младу мајку и бебу

ГС
Foto: Принтскрин

Директор Кантоналне болнице "Др. Ирфан Љубијанкић" у Бихаћу Хајрудин Хавић потврдио је да се у ноћи са сриједе на четвртак, у Одјелу гинекологије и породиљства догодио смртни исход приликом порода.

Нажалост, поред све стручне помоћи која се у том тренутку могла пружити, смртни исход је услиједио и за младу мајку и бебу. У пружање помоћи била су укључена четири одјељења, односно стручно особље Гинекологије, Хирургије, Неонатологије и Анестезиологије. Сви су дали максималан труд и покушали учинити све што је у њиховој моћи, али нажалост нису успјели помоћи – казао је Хавић.

Најављено је и како ће се у истрагу случаја највјероватније укључити надлежни истражни органи, односно полиција и Тужилаштво УСК.

– За овакве случајеве је и адекватно укључивање истражних органа, како би се све детаљно испитало и истражило, те на основу свега тога донио коначни суд – навео је директор Кантоналне болнице у Бихаћу.

Подсјећамо, Азра Бећирспахић, рођена 1996. године, из Босанског Петровца, преминула је јуче приликом порођаја у Кантоналној болници у Бихаћу. Нажалост, преминула је њена и беба, преноси Аваз.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана