Огласио се Центар за социјални рад о дјевојчици која је преживјела масакр у Градачцу: Беба је добила старатеља

Г.С.
Огласио се Центар за социјални рад о дјевојчици која је преживјела масакр у Градачцу: Беба је добила старатеља

ГРАДАЧАЦ - Центар за социјални рад Градачац огласио се о дјетету брутално убијене Низаме Хећимовић. Из Центра су нагласили да су објаве о прикупљању помоћи за Низамино дијете лажне.

ЈУ Центар за социјални рад Градачац је поставио једног од својих запослених за привременог старатеља дјетета, а који ће заступати сваки вид заштите и најбољи интерес до изналажења адекватног облика збрињавања дјетета – истакли су у саопштењу.

Такође, они нису никоме дали сагласност нити одобрење да прикупља новац за лијечење дјетета.

– Ограђујемо се од ових и оваквих иступа, као и изношења нетачних информација у вези са здравственим стањем дјетета – објаснили су.

Свако навођење идентитета дјетета и његове фотографије представља кривично дјело о чему су већ упознати надлежни органи, казали су из Центра за социјални рад Градачац.

Подсјећамо, Нермин Сулејмановић, који је починио троструко убиство, почевши од своје невјенчане супруге Низаме Хећимовић, већ је пријављиван полицији за насиље у породици.

Он је убио је своју супругу испред викендице у мјесту Сибовац, недалеко од Градачца, док је њихова кћерка лежала у локви крви и плакала.

Како се могло видјети на узнемирујућем снимку који је сада обрисан, он је питао несрећну жену зашто га је пријавила полицији, а она је одговорила да се бојала за себе и дијете, преноси Блиц.

Након што је претукао и убио своју невјенчану супругу, Нермин је убио још двоје људи, оца и сина (23), турске држављане, Џенгиз Ондера и Џенгиз Дениса. У крвавом пиру је рањена и мајка, тачније супруга убијених, која се налази у животној опасности на Клиници за анестезиологију и реаниматологију у Тузли.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана