Одржан Божићни концерт војног оркестра МО БиХ

Срна
Одржан Божићни концерт војног оркестра МО БиХ

САРАЈЕВО - Традиционални Божићни концерт Војног оркестра Министарства одбране у Савјету министара одржан је вечерас у Дому Оружаних снага БиХ у Сарајеву.

Међу гостима Божићног концерта били су и предсједавајућа Савјета министара Борјана Кришто, министар одбране Зукан Хелез и његови замјеници Александар Гогановић и Славен Галић, начелник Заједничког штаба Оружаних снага генерал-пуковника Сенад Машовић и његови замјеници генерали Ивица Јеркић и Гојко Кнежевић.

Концерту су присуствовали и замјеник предсједавајућег Дома народа Парламентарне скупштине БиХ Драган Човић, предсједавајући Представничког дома парламента БиХ Маринко Чавара, предсједник Федерације БиХ Лидија Брадара, командант ЕУФОР-а генерал Хелмут Хабермајер, као и представници међународних организација и вјерских заједница.

Галић је рекао да вријеме Божића увијек подсјећа да се свакодневним дјеловањем и понашањем још снажније треба залагати за јачање дијалога и одговорности, солидарности и толеранције у друштву и заједници, саопштено је из Министарства одбране.

Надбискуп врхбосански монсињор Томо Вукшић упутио је учесницима и гостима концерта најљепше жеље за Божић, без обзира на различитост њихових служби, имена, припадности, увјерења, чинове или нивое одговорности.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана