Одиграна хуманитарна утакмица за Горана Симића

СРНА
Одиграна хуманитарна утакмица за Горана Симића

МИЛИЋИ- У хуманитарној акцији "Дај гол Пицула", која је данас организована у Спортској дворани у Милићима, прикупљено је 2.500 КМ намијењених за наставак лијечења Горана Симића - Пицуле, фудбалера "Славије" из Источног Сарајева, који је у мају ове године на радном мјесту повриједио главу.

Тренер и оснивач Школе малог фудбала "Бамбино" Милићи Драгичевић, који је покренуо хуманитарну акцију, захвалио је Фудбалском клубу "Пролетер" из Дворова код Бијељине и Спортском центру Милићи који су подржали акцију.

"Горан Симић је мој велики пријатељ и саиграч, рођен овдје, играо у шампионској екипи Фудбалског клуба `Боксит` Милићи и нама је драго ако смо овим гестом успјели да бар мало олакшамо породици Симић", изјавио је Срни Драгичевић.

Он је рекао да је "Бамбино" увијек спреман да се придружи оваквим и сличним акцијама и у будућности, које показују колико смо људи када је потребно помоћи другима.

Драгичевић је пожелио Горану Симићу - Пицули да из ове утакмице живота изађе као побједник.

Тренер сениорског тима Фудбалског клуба "Пролетер" Драган Матић и координатор млађих категорија у том клубу, изјавио је Срни да су се на позив колеге Дејана Драгичевића одазвали акцији да помогну колико је у њиховој моћи бившем фудбалеру и добром човјеку Горану Симићу.

"Видимо да се добар дио Републике Српске придружио овој хуманитарној акцији, што је за похвалу, а ми смо овдје са 32 дјечака и десетак родитеља. Драго нам је да смо дио ове приче и биће нам задовољство да успије", додао је Матић.

Директор Спортског центра Милићи Мирко Симић изјавио је Срни да ће за овакве и сличне догађаје увијек дати подршку, посебно када се ради о хуманитарним акцијама.

"Надамо се да ће овај гест значити породици нашег суграђанина Горана Симића, ми ћемо се трудити да и у наредном периоду кроз разне акције помогнемо да преброде тешку ситуацију", додао је Симић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана