Од сутра обустава саобраћаја на правцу Ивањска-Шарговац

Срна
Foto: Илустрација

БАЊАЛУКА- На дионици магистралног пута првог реда Ивањска-Шарговац, поддионица Ивањска-Драгочај, у наредних девет дана биће потпуно обустављен саобраћај у дужини од 9,9 километара због постављања завршног слоја асфалта, саопштено је из предузећа "Путеви Републике Српске".

Сав теретни саобраћај, као и путници у транзиту, биће упућени на обилазнице Омарска-Бронзани Мајдан-Лауш-Бањалука, те Приједор-Козарска Дубица-Градишка-Бањалука, наводи се у саопштењу.

Саобраћај за локално становништво, јавни приградски превоз путника, као и возила хитних служби и ватрогасна возила биће преусмјерен на локалне путеве Поткозарје-Верићи, од магистралног пута М И-108 до Верића, те Унис-Драгочај-Мишин Хан.

Међу овим локалним правцима је пут Поткозарје-Јанковићи-Бранковац, Верићи Поље-магистрални пут М И-108 до локалног пута Поткозарје-Верићи, те Мишин Хан-Липовци-Пријаковци и од магистралног пута М И-108 до центра Поткозарја.

Из "Путева Републике Српске" позивају учеснике у саобраћају да имају стрпљења и разумијевања, јер ће обустава у том периоду отежати кретање, али ће по завршетку радова добити квалитетно рехабилитовану саобраћајницу према свим грађевинским стандардима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана