Од сада и на великом екрану: Активирајте ON TV и закорачите у свијет ТВ забаве

M:tel
Од сада и на великом екрану: Активирајте ON TV и закорачите у свијет ТВ забаве

Активирајте ON TV до краја септембра и уживајте у онлине телевизији већ од 1 КМ

Изаберите Start ON или Мax ON пакет са још богатијом понудом ТВ канала и видеотека и уживајте у најквалитетнијим ТВ садржајима без уговорне обавезе на својим Android Smart телевизорима, таблетима и мобилним телефонима.

Искористите промотивни период и активирајте услугу до краја септембра 2024. године, како бисте остварили право на мјесечну претплату по цијени од само 1 КМ за Start ON или 2 КМ за Max ON пакет ТВ програма. Што раније активирате услугу, дуже ћете уживати у забави по симболичној цијени претплате

Подсјећамо вас да уз ON TV можете гледати најатрактивније спортске садржаје током цијеле године путем Арена Спорт канала, а ваш Андроид Смарт и мобилни уређај као и таблет можете да претворите у биоскоп са понудом најбољих филмова, серија и видеотека те да их гледате било када и било гдје у БиХ.

ON TV нуди вам све напредне ТВ функционалности попут снимања или враћања пропуштеног садржаја до 72 сата уназад и истовремено гледање садржаја на више уређаја. За m:tel кориснике предност је и то што ON TV не троши додатни нет у m:tel мрежи.

Пријава је једноставна, без уговорне обавезе, уз online уплате и могућност деактивације кад год пожелите. Потребно је само да преузмете ON TV апликацију путем Google Play-аАpp Store -а или Аpp Gallery, посјетите сајт оntv.ba  и забава може да почне

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана