Oбиљежити 40 година од зимске олимпијаде

СРНА
Oбиљежити 40 година од зимске олимпијаде

ИСТОЧНО САРАЈЕВО - Директор Олимпијског центра "Јахорина" Дејан Љевнаић и градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић оцијенили су данас да ће на најбољи начин обиљежити 40 година од одржавања Зимских олимпијских игара /ЗОИ/ у Сарајеву 1984. године и евоцирати успомене на славне дане Јахорине и Требевића.

Љевнаић и Ћосић одржали су данас састанак посвећен организацији манифестације поводом обиљежавања 40 година од одржавања Зимских олимпијских игара у Сарајеву 1984. године.

Жеља је да се овом манифестацијом оживи сјећање на историјски значајан спортски догађај, који је прославио тадашњу Југославију и ове просторе, саопштено је из Градске управе.

Ћосић је рекао да је сигуран да ће Олимпијски центар "Јахорина", град Источно Сарајево са својим општинама, уз добијену сагласност за покровитељство од предсједника Републике Српске Милорада Додика и Владе Српске, бити добри домаћини.

Он је додао да очекују да ће на најбољи начин евоцирати успомене на ЗОИ 1984, на славне дане Јахорине и Требевића гдје се окупио сам свјетски врх када је ријеч о зимским спортовима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана