НУБЛ промовисао студенте и додијелио дипломе

ГС
Foto: Уступљена фотографија

БАЊАЛУКА - Поводом Дана Независног универзитета Бањалука и 17 година постојања данас су свечано промовисани студенти који су завршили први, други и трећи циклус студија.

Дипломе свршеним студентима другог и трећег циклуса уручио је ректор Независног универзите Бањалука Зоран Калинић. 

Уз честитке за 17 година успјешног рада Калинић је истакао је да се савремена друштва мјере и по томе колико имају и високообразованих и Независни универзитет Бањалука је једна од високошколских установа која омогућава подизање нивоа знања у нашем друштву. 

"Савремено образовање има веома важну улогу у трансформацији друштва", навео је ректор Зоран Калинић и истакао да у остваривању ове улоге у наредном периоду Независни универзитет Бањалука се опредјељује за развој образовања у неколико основних праваца. 

"Кључни правац односи се на примјену нових технолошких достигнућа у образовном процесу, али и нових метода у настави", поручио је ректор Калинић. 

Он је додао да је "знање све важнији ресурс и због тога је квалитетно образовање приоритет модерног човјека".

"Већ 17 година Независни универзитет Бањалука унапређује квалитет високог образовања, у складу са новим трендовима у окружењу. Незавинси универзитет Бањалука је мјесто на којем почиње будућност", поручио је Калинић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођено 14 беба
Рођено 14 беба
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана