Новој банци уручена Плакета за одговорног пореског обвезника

ГС
Новој банци уручена Плакета за одговорног пореског обвезника

На пословној конференцији „Изазови и будућност пословања #2“, коју је Унија послодаваца Републике Српске организовала 20. септембра 2022. године, у Бањој Луци, Новој банци је уручена Плакета за одговорног пореског обвезника у сектору финансијских организација.

Признања најодговорнијим пореским обвезницима из 2021. године уручио је предсједник Владе Републике Српске др Радован Вишковић, а за Нову банку признање је додијељено предсједнику Управе Синиши Аџићу.

Уручено признање за Нову банку представља потврду да је на путу значајног увећања своје вриједности као одговорне и снажне домаће банке, што се посебно манифестује кроз бригу о запосленима, посвећеност потребама клијената, спремност на сваки економски сценарио, те јачање основних пословних активности. У свом пословању Банка поштује све позитивне прописе, принципе савјесности и поштења, добре банкарске праксе, као и стандарде које су прописале домаће, али и међународне институције, што је стручна заједница препознала и наградила.

Конференција је организована у оквиру активности на изради Програма економских реформи Републике Српске за период од 2023. до 2025. године, са циљем да се подстакне дијалог међу послодавцима, представницима Владе Републике Српске, академском заједницом и стручним организацијама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођено 15 беба
Рођено 15 беба
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана