Новогодишње централне вијести АТВ-а: Повратак који ће се памтити

PR
Новогодишње централне вијести АТВ-а: Повратак који ће се памтити

БАЊАЛУКА - На измаку године, док се ситно броји до поноћи, своде се рачуни, процјене и година се проглашава успјешном или не. Тежак је то посао јер свака година је, сама по себи, непоновљива и непроцјењива.

Ова, бурна 2021. година, дугог и ко зна којег таласа ковида, криза, сукоба, тешких ријечи, оживљавања и умртвљавања Дејтона, побједа и пораза, ребалансирања буџета, склапања и раскринкавања коалиција, љубавних афера, нових и старих градоначелника, опијата, сториџа, међународних посјета, разговора иза затворених врата... Било је и пјесме, весеља, слатких и несланих шала. Било је као што увијек буде - борбе и скандала.

Лако је сада рећи била је тешка, кризна и никаква. А каква ли ће тек бити сљедећа?

-Наши информативци у мору криза нису "упали" у ону креативну. Баш напротив. У мору враћања - од Лесија, преко Шиме, до надлежности и наши су вратили своје Новогодишње централне вијести.  Поглед у бурну стварност године коју испраћамо, и нека јој лијепа кућа, сервирају за вас на посебан и другачији начин. У стилу у којем их памтите. У руху које ће вас изненадити. У овој рекапитулацији године биће смијеха, весеља, смјелости, али прије свега, добрих намјера. У овом резимеу годишњих рачуна биће добре атмосфере и жеља да нам Нова буде само боља. За остало ћемо лако!

Прослава Нове године је вечера која се непримјетно претвори у доручак. Вечерајте и уживајте с нама. Па тако до доручка. У бољој или још горој... Па ко би то сада знао? Ми идемо у њу сигурно. Због вас.  Нека вам је берићетна  – кажу у АТВ-у.

Додају да не мијењају термин – Новогодишње централне Вијести АТВ-а – петак, тачно у 19!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана