Нови садржаји у понуди “Supernova MOVE” телевизије

Supernova
Нови садржаји у понуди “Supernova MOVE” телевизије

БАЊАЛУКА- Компанија “Supernova” недавно је представила “Super MOVE TV+NET” пакет у оквиру којег корисници могу да уживају уз омиљене ТВ програме и "сурфају" уз врхунске брзине интернета, а сада из ове компаније јавности представљају и нове садржаје у понуди „MOVE” телевизије.

- „MOVE“ је апликација за гледањe ТВ садржаја на телевизору, телефону или таблету. Уз „MOVE“ можете у било ком тренутку да уживате у омиљеним каналима и да вратите пропуштени садржај до чак 7 дана уназад- наводе из “Supernove”.

Понуда „MOVE“ телевизије донијела је разноврсан ТВ садржај са више од 230 канала, од информативних, спортских, филмских, забавних, па до дјечијих канала, а за праве филмофиле ту је богат садржај у “Superstar”, “Apollon”, “Pickbox NOW” и “Nick +” видеотекама са више од 20.000 часова филмског и серијског материјала.

- На нашој апликацији од сада су доступне и двије нове видеотеке, “Filmbox” и “AXN NOW”, са којима желимо да употпунимо искуство гледања омиљених садржаја за све узрасте - рекли су из ове компаније и додали да је “AXN NOW” видеотека укључена у претплату за све “Super MOVE” пакете.

Циљ им је, како кажу, да и у будућности остану поуздан оператер који својим корисницима испоручује квалитетне услуге и рјешења уз прихватљиве понуде.

- Усмјерени смо на стално унапређење квалитета услуга увођењем савремених техничких рјешења како би корисницима обезбиједили најбоље услуге те тако постали препознатљиви у земљи- поручују из овог телекомуникационог оператера.

Уколико сте заинтересовани за услугу телевизије и интернета, из „Supernove” вас позивају да за више информација позовете бесплатан број Контакт центра 0800 30 630 или посјетите најближу “Supernova” пословницу.

Више детаља доступно је и на интернет страници www.supernovabih.ba.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана