Нови пут на подручју Градишке

Милан Вујић
Нови пут на подручју Градишке
Foto: Милан Вујић | Нови пут на подручју Градишке

ГРАДИШКА – У Мјесној заједници Брестовчина у Градишци данас је отворена дионица пута укупне дужине око 650 метара, вриједности око 95.000 КМ.

Градоначелник Градишке Зоран Аџић навео је да су у буџету Града, за ову годину, планирана средства за асфалтирање 15 километара путева у више мјесних заједница на подручју града.

- Полако почињемо да завршавамо поједине инфраструктурне радове на подручју Градишке – навео је градоначелник Аџић и додао да је изградња инфраструктуре предуслов за привредни развој и бољи живот грађана.

Он је истакао да је циљ да инфраструктура буде доступна свим грађанима Градишке и додао да је асфалтирање дужих дионица завршено и да су остале краће дионице које је такође потребно урадити.

Аџић је нагласио да Градска управа има добру сарадњу са грађанима и представницима мјесних заједница, што потврђују бројни реализовани пројекти у протеклих неколико година.

Изградња инфраструктурних пројеката на подручју града Градишка резултат су добре сарадње мјесне заједнице и локалне управе - рекао је Аџић.

Предсједник Савјета МЗ Брестовчина Љубиша Бенцуз је истакао да је у овој мјесној заједници до сада било доста улагања, у асфалтирање улица, канализацију, водовод и расвјету.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана