Нови јутарњи програм АТВ-а: Динамичан infotaiment са фокусом на човјека

Г.С.
Нови јутарњи програм АТВ-а: Динамичан infotaiment са фокусом на човјека

Нови јутарњи програм АТВ-а, који ће уређивати и водити, познато ТВ лице, водитељка и уредница, Драгана Божић, биће сјајан избор за почетак дана, поручују АТВ-овци, а како су и најавили у понедјељак представивши свој нови лого, програмски идентитет, као и повратак на ћирилично писмо. 'АТВ јутро' је увертира у нову програмску шему у којој публику очекује много новитета.

Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута, 'АТВ Јутро', почињаће дан уз актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета, интересантне госте и саговорнике који ће коментарисати теме из свих области живота, а очекује вас и преглед дневних дешавања, те приче из цијеле Републике Српске. У фокус ће стављати приче, не само о актуелним дешавањима, него и о човјеку и његовим проблемима и интересовањима, односно, све оне теме које га занимају, јер како кажу, циљ им је да гледаоце информишу, пруже им мноштво нових и корисних информација, а на крају и забаве.

Јутарњи програм отвара и новоопремљени студио, који ће изгледати модерно, пратећи стандарде регионалних и свјетских ТВ станица.

'Јутарњи програм је један од најатрактивнијих и најизазовнијих пројеката на телевизији, а још ако је онакав какав ће бити наше 'АТВ Јутро' – динамично, са много корисних и важних информација, и добре атмосфере, онда то заиста говори и о педигреу једне медијске куће. Велико ми је задовољство да са цијелим тимом новинара и репортера, имам ту прилику да јутро наше публике учинимо другачијим и дамо им увид у приче које их занимају. Зато све позивам да се од понедјељка друже са нама и 'напуне' батерије за нови дан', каже Драгана Божић, уредница и водитељка 'АТВ Јутра'.

АТВ-овци жељно очекују почетак и поручују вам да не мијењате канал, и разбудите са њима у понедјељак од 6 часова и 55 минута, а остатак седмице ће већ бити ствар најбољег избора за почетак дана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана