Нови Galaxy преклопни телефони са ексклузивним футролама на поклон

M:tel
Нови Galaxy преклопни телефони са ексклузивним футролама на поклон

Нова генерација Samsung преклопних телефона поново помјера границе нудећи импресиван дизајн и невјероватне перформансе са јаком AI подршком.

Најтањи и најлакши Samsung Fold уређај до сада, Galaxy З Fold6 користите као обични телефон, а расклопите га када вам је потребан велики екран са снагом правог рачунара. Покреће га фантастични Snapdragon® 8 Gen 3, што га чини једним од најбржих Андроид телефона на тржишту. Galaxy З Fold6  је опремљен многим функцијама вјештачке интелигенције које укључују превођење разговора и текста у реалном времену, Circle to Search за претраживање или ProCisyal Engine за максимално креативне фотографије.

Моћан и неодољиво привлачан, Galaxy З Flip6 је савршен спој стила и робусности, један од најбољих модела данашњице који ће вам пружити корисничко искуство будућности и лако стати у сваки џеп. Galaxy З Flip6 нуди софистицираност у сваком додиру а исто тако и невјероватне могућности подржане вјештачком интелигенцијом, као и код З Fold6 модела. Ту је и Suggested Replies опција са којом можете изабрати и послати поруку чак и када је телефон затворен – савршена опција када сте у покрету.

Снажнији него икада, нови З Flip и З Fold модели нуде врхунско искуство свим корисницима који желе много више од обичног телефона.

Потражите их у м:тел понуди и на поклон ћете добити двије ексклузивне заштитне футроле у вриједности од 248 КМ!

За више информација позовите 080050000 или посјетите www.mtel.ba.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана