Нова кулинарска емисија „Ко то кува вечеру“ на АТВ-у: Ко кува премијерну вечеру?

PR
Нова кулинарска емисија „Ко то кува вечеру“ на АТВ-у: Ко кува премијерну вечеру?

Нова кулинарска емисија „Ко то кува вечеру“ на АТВ-у одушевиће вас сјајном атмосфером, интересантним разговорима уз све потребне реквизите, укусним рецептима и забавом каква само и може да буде на једној одличној вечери.

Домаћини Драгана Божић, препознатљиво ТВ лице АТВ-а и кувар Бранко Шавија, сваке недјеље угостиће личности са јавне сцене, а осим делиција и тога како се познати сналазе у кухињи, сазнаћете и нешто више о њиховим кулинарским и дегустаторским способностима. И оно најважније, да ли ће својим кулинарским умијећем изборити титулу кувара без премца.

Кажу да се о укусима не расправља, али  на премијерној и свакој другој вечери ће се о њима итекако расправљати. Борба ће бити захтјевно забавна - зато се наоштрите!

Ко то стиже у АТВ-ову кухињу и ко то премијерно кува вечеру?

Име је добила по популарном хиту чувеног пјевача забавне музике, а први пут бритким гласом запјевала са 12 година. Њену каријеру обиљежиле су фестивалске награде и пјесме којих се радо сјећамо, а њен живот препун је искушења из којих излази увијек снажнија. Шта воли да једе? И кува? А посебно, коме?

Хоће ли као добар гурман успјети да надмаши Бранка и да освоји ласкаву титулу мајстора за најбоље вечере и шта ће открити Драгани?

Све ће се знати у недјељу!

Премијера нове кулинарске емисије КО ТО КУВА ВЕЧЕРУ у недјељу у 18 часова и 20 минута на програму АТВ-а.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана