Нова емисија на УНА ТВ: “Чији је наш?” петком од 20 часова

УНА ТВ
Нова емисија на УНА ТВ: “Чији је наш?” петком од 20 часова

БАЊАЛУКА - Теме због којих горе друштвене мреже, теме о којима се прича за кафанским столом, теме на које генерације немају одговор, а које су увијек актуелне - окосница су емисије новог серијала УНА телевизије “Чији је наш?”, која ће бити приказана вечерас на УНА ТВ од 20 часова.


Као што само име говори, задатак емисије је да открије оно на шта народ са подручја бивше Југославије вијековима гледа различитим очима - чије је одређено материјално или нематеријално добро, град, особа?

Чији су заправо баклава, ајвар, ћевапи, неке знамените личности и мјеста? Екипа емисије кроз овај документарни формат покушаће да сазна одговор на ове и многе друге недоумице.

Водитељка, искусна репортерка са дугогодишњим медијским стажом Александра Тољ Ружић каже да кроз ову емисију жели да отвори неке од тема које су непресушан извор расправа на овим просторима, о којима се прича свуда - на улици, за ручком.

- Покушаћемо да сазнамо шта је заиста истина. Ако је то немогуће, понудићемо различита виђења и оставити гледаоцу да сам закључи. Трудићу се да емисија буде провокативна и занимљива - навела је она.

Премијерна епизода емисије “Чији је наш?” посвећена је најпознатијој сарајевској пјесми “Кад ја пођох на Бембашу”. Гдје је и како настала пјесма по којој се препознају Сарајлије широм свијета? Екипа емисије обишла је Босну и Херцеговину у потрази за одговором - чија је наша пјесма “Кад ја пођох на Бембашу”. Одговоре ћете сазнати уз пјесму Харија Мата Харија и младих пјевачица Јоване Бојанић и Алме Субашић вечерас у 20 часова на УНА ТВ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана