Нова банка прославила почетак школске године: Првачићи у центру пажње

Г.С.
Нова банка прославила почетак школске године: Првачићи у центру пажње

У атмосфери испуњеној добрим расположењем, Нова банка је организовала посебно дружење за дјецу својих радника која ове године крећу у први разред основне школе. Ово окупљање није било само прилика да се обиљежи овај важан корак у животу малишана, већ и да се сви заједно припреме за изазове који их чекају у школској клупи.

Током поучне и забавне радионице, весела и разиграна дружина показала је да је потпуно спремна за ново животно поглавље. У просторијама Нове банке дјеца су се забављала, упознавали су једни друге и размјењивали прве утиске о школи.

Како би им олакшали почетак школовања, Нова банка је првачићима уручила пригодне поклоне – пажљиво одабране сетове који ће им бити од велике користи током прве школске године. Уручени дарови симбол су симбол подршке и бриге коју Банка пружа својим запосленима и њиховим породицама.

„Заједнички корак у школско доба још више јача везу између родитеља и дјеце, доносећи радост и срећу за коју се надамо да ће се задржати током цијелог школовања. Срећа и ентузијазам који су красили лица наших првачића обећавају сјајан почетак њихове школске авантуре, а Нова банка поносно стоји уз њих, пружајући подршку у сваком кораку овог узбудљивог путовања", изјавио је Стефан Пајић, руководилац корпоративних комуникација Нове банке.

Управа Нове банке омогућила је родитељима првачића да искористе слободан дан за први одлазак у школу, како би заједно са својом дјецом провели овај посебан тренутак.

 

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана