Нова банка отворила је нову пословницу у Живиницама

Г.С.
Нова банка отворила је нову пословницу у Живиницама

Нова банка отворила је своју 59. пословницу, а четврту по реду у Тузланском кантону. Отварање пословнице реализовано је са циљем унапређења мреже пословница и квалитетнијег задовољавања банкарских потреба физичких и правних лица, те јавног сектора.

Почетак рада Филијале Живинице, симболичним пресјецањем врпце, обиљежили су градоначелник Града Живинице, Беган Мухић и предсједник Управе Нове банке, Синиша Аџић. Свечаном отварању присуствовали су клијенти и пословни партнери са подручја Града Живинице.

"Данас са поносом свечано отварамо Филијалу Живинице, што представља још један корак напријед у нашем пословању на цијелој територији Босне и Херцеговине. Поред значајних активности које реализујемо на напретку у дигиталном банкарству, истовремено радимо и на проширењу мреже пословница, како бисмо осигурали и физичку доступност Банке корисницима. Као институција која тежи дугорочним партнерствима заснованим на повјерењу, радујемо се пружању модерних банкарских услуга које су у складу са стандардима европских банака. Наша посвећеност корисницима је од кључног значаја, стога смо поносни што градимо тим локалних стручњака који су дубоко укоријењени у своје заједнице и познају потребе и навике наших корисника. Са преко 700 запослених, настављамо ширити нашу присутност у градовима гдје до сада нисмо пословали, чиме стварамо нове прилике за запошљавање и доприносимо економском развоју локалних заједница." изјавио је предсједник Управе Нове банке, Синиша Аџић.

„Данас смо присутвовали свечаном отварању пословнице Нове банке у нашем Граду. Ово је свакако позитиван параметар да је наша локална заједница у константном развоју у свим сегментима и драго ми је да настављамо тим позитивним трендовима. Сигуран сам да ће пословница Нове банке бити значајан допринос свим нашим грађанима и привредницима, а ми ћемо и у наредном периоду наставити стварати позитивно озрачје у нашој локалној заједници. Новој банци желим пуно пословног успјеха, а Град Живинице изражава велику спремност за будућу сарадњу како са Новом банком тако и са свим потенцијалним инвеститорима и новим послодавцима у нашем Граду.", рекао је градончелник Града Живинице Беган Мухић.

Нова банка, кроз друштвено одговорно пословање, увијек је спремна да помогне локалној заједници у којој послује, а поводом отварања нове пословнице уручена је донација рукометном клубу Коњух, а донаторски чек преузео је предсједник Клуба, Елдар Сарајлић.

Радујемо се што ћемо бити дио заједнице Града Живинице и пружању подршке корисницима у обављању банкарских послова.

Радно вријеме Филијале Живинице је од 08.00 до 15.30 часова радним данима. У склопу пословнице постављен је и банкомат, а више информација о услугама клијенти могу добити позивом на бесплатан инфо телефон 080050011.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана