Nova Banka и Experience work and travel у заједничкој мисији подршке младима

Г.С.
Nova Banka и Experience work and travel у заједничкој мисији подршке младима

Nova Banka АД Бања Лука и Experience work and travel ДОО потписали су уговор о сарадњи који омогућава студентима да лакше дођу до средстава за учешће у програму културолошке размјене. Овај програм студентима нуди јединствену прилику да стекну ново радно искуство у иностранству, остваре зараду, путују, упознају људе из различитих култура и стекну нова пријатељства.

Потписивањем овог уговора, Nova Banka омогућава кредитирање студентима основних студија, а који су држављани Босне и Херцеговине. Максималан износ кредита је 15.000 КМ, с роком отплате до 60 мјесеци и фиксном каматном стопом од 4,49% годишње за кредите до пет година. Важно је напоменути да се обрада кредитног захтјева за ову врсту кредита не наплаћује, што представља додатни вид подршке младима у њиховом професионалном и личном развоју.

„Nova Banka је увијек посвећена пружању конкретне подршке младима у њиховом образовању, професионалном развоју и личном усавршавању. Нова кредитна линија резултат је нашег континуираног труда да створимо финансијске услове који омогућавају студентима да безбрижно уђу у свијет међународног искуства и постигну врхунске резултате. Вјерујемо да инвестирање у образовање и радно искуство младих доприноси њиховој будућности, али и развоју друштва у цјелини”, изјавио је Мирослав Топић, директор Сектора за становништво и управљање мрежом филијала Нове банке.

За посљедњих 13 година, Experience центар за младе помогао је више хиљада студената из Босне и Херцеговине да успјешно учествују у програмима који комбинују путовања, стручни и лични развој кроз рад и студије. Мрежа сигурних пословних конекција коју овај центар нуди гарантује студентима најатрактивније понуде за посао или студије у државама попут САД-а, Канаде и Њемачке.

„Изузетно смо срећни што је Experience тим заједно са Новом банком упловио у овај велики пројекат који ће бити од великог значаја за све наше младе људе који су амбициозни, вриједни и који храбро корачају у будућност. Ова финансијска подршка је изузетно битна за њих и омогућава им несметан одлазак на програме који мијењају животе младих људи у Босни и Херцеговини, истакао је Горан Удовичић, директор Experience центра.

Уз јединствену понуду Нове банке, студентима је олакшано финансирање програма који им доноси ново радно и животно искуство. Више информација о новој кредитној понуди може се добити позивом на бесплатан инфо телефон 080050011.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана