NetWork 12 конференција: Спој пословног успјеха и врхунске забаве

Г.С.
NetWork 12 конференција: Спој пословног успјеха и врхунске забаве

NetWork 12 конференција, један од најишчекиванијих догађаја у пословном и IT сектору, одржаће се од 23. до 25. октобра 2024. године у Гранд Хотелу Неум. Овај догађај сваке године привлачи пажњу својим јединственим спојем едукативних садржаја и врхунске забаве, постављајући нове стандарде у професионалном умрежавању и размјени знања.

На радост свих који су већ потврдили своје учешће, као и оних који још размишљају о доласку, агенда за сва три дана конференције је већ објављена. Истински врхунац за све присутне ће бити вечерњи наступ Златана Стипишића Џубоија, чији ће ексклузивни концерт употпунити програм конференције, нудећи савршен спој професионалног садржаја и опуштајуће атмосфере. Џибонијеви емотивни хитови обећавају да ће вечерњи сегмент конференције бити незабораван, додајући јединствену вриједност цијелом догађају.

Серија панела током првог дана, познатог као Business Day, истражује најновије трендове и изазове у дигитализацији, успостављајући везу између локалних и глобалних перспектива. Дискусије ће се одвијати у духу најактуелнијих питања у индустрији, од дигиталне трансформације до специфичних изазова са којима се сектори суочавају. Панел еCommerce Matrix: Европски ниво вс. БиХ реалност – коју пилулу бирамо? отвара расправу о динамици е-трговине, док еHеаlthu Босни и Херцеговини – Мост између иновација и бриге за пацијенте наглашава како технологија може трансформисати здравствене услуге. Сесије Искорак или застој? Регулаторни изазови еволуције дигиталног банкарства и Разговор са Fintech стручњацима: истраживање изван граница баве се еволуцијом fintech сектора. Дискусија Како ЕУ подржава дигитализацију приватног и јавног сектора у БиХ тежи разумијевању утицаја ЕУ политика, док Дигитализација сервиса јавне управе: Шта је постигнуто и шта нас чека? осврће се на напредак и будуће кораке у дигитализацији јавних сервиса.

Поред Џибонија, који ће наступати друге вечери конференције, прве вечери група Blackberries обећава додатну забаву, припремајући терен за опуштање и умрежавање међу учесницима. Њихов наступ ће бити прилика да се пословне теме привремено оставе по страни у корист дружења и забаве.

Регистрација за конференцију је отворена, а учесници се могу пријавити путем званичне web странице, гдје су доступне све потребне информације о котизацијама и детаљима догађаја.  За све оне који желе бити дио овог изузетног догађаја, напомена да конференција почиње за осам дана и да су котизације још увијек у продају те да су за групне пријаве осигурани попусти.

Све најновије информације могу се пронаћи на службеној страници конференције: www.networkkonferencija.ba те на друштвеним мрежама LinkedIn, Facebook, Инстаграм и Тwиtter.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана