„Нектар“ пиво кампањом “Клизи као љетна гума” даровало возаче

ГС
„Нектар“ пиво кампањом “Клизи као љетна гума” даровало возаче

БАЊАЛУКА - Као одговор на бројне позитивне реакције корисника на друштвеним мрежама на фотографију билборда насталу у околини Дервенте, „Бањалучка пивара“ са својим водећим брендом, „Нектаром,“ је покренула друштвено одговорну активност којом истиче значај одговорног понашања у саобраћају и подсјећа све на важност кориштења одговарајућих пнеуматика у зимском периоду.

„Нектар“ и „Бањалучка пивара“ омогућили су бесплатну услугу замјене љетних за зимске пнеуматике за првих двадесет возача који су се 30. и 31. децембра, у периоду од осам до 15 часова, јавили у Ауто центар “Меркур”, и тиме их обрадовали овим симболичним гестом и употпунили им празничну атмосферу. 

-Драго нам је што су наши потрошачи опет препознали и одлично одреаговали на идеју која стоји иза наше маркетиншке кампање. Инспирисана „Нектаровим“ слоганом “Клизи као љетна гума”, „Бањалучка пивара“ је поред услуге замјене љетних пнеуматика, возаче симболично наградила и пакетом „Нектар“ пива уз њихово обећање да ће „Нектар“ конзумирати одговорно, када не возе. Надамо се да смо овом активношћу покренули ланац добре енергије која ће инспирисати и друге - изјавила је овом приликом PR менаџерка „Бањалучке пиваре“ Милка Станивуковић.

Креативни тим Бањалучке пиваре је за крај године припремио занимљиву и духовиту „Нектарову“ кампању уз симпатичан слоган "Клизи као љетна гума”, а све у намјери да потрошаче запљусне оптимизмом у овом празничном периоду. То је резултирало вртоглавим растом броја оних који су ову поруку дијелили путем „Фејсбука“, „Инстаграма“,“Твитера“ и осталих друштвених мрежа, не само у БиХ, него и шире.

 Из „Бањалучке пиваре“ су поручили да Нектар треба да клизи као летња гума, али да због сигурности потрошача, гуме на ауту морају да буду зимске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана