Наставак подршке здравству: Mozzart уз Дом здравља Модрича

Mozzart
Наставак подршке здравству: Mozzart уз Дом здравља Модрича

Компанија Mozzart, у оквиру свог друштвено одговорног рада, до сада је пружила подршку бројним здравственим установама широм БиХ.

Пажљиво ослушкујући потребе становништва, бројне робне и новчане донације уручили су домовима здравља, болницама, клиничким центрима, центрима за социјални рад широм БиХ. Овог пута, новчана донација регионалног лидера у приређивању игара на срећу стигла је у Дом здравља у Модричи у којем ускоро планирају да набаве нови РТГ апарат.

„Увјерили смо се да компанија Mozzart учествује у друштвено одговорном раду у заједници и даје подршку пројектима који унапређују стање у здравству. Донирана средства ће бити утрошена за набавку новог дигиталног РТГ апарата. У име руководства Дома здравља и у име наших пацијената, исказујемо захвалност на овој донацији и подршци у раду”, поручује Борислав Гвозден, замјеник директора Дома здравља Модрича.

Из ове здравстве установе поручују да стање у служби радиологије не задовољава потребе пацијената јер су једини дом здравља који још није опремљен дигиталним РТГ апаратом. Захваљујући Mozzartовој донацији, то ће се ускоро промијенити. Регионални лидер у приређивању игара на срећу посебну подршку здравстеним установама широм БиХ пружио је током епидемије корона вируса кроз новчане и донације воћа, сокова, опреме…Улагање у здравствени систем наше земље, поручују, наставиће и у наредном периоду.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана