Наша банка Бања Лука увијек са нашим људима: Бесповратна средства за еколошки пројекат

Г.С.
Наша банка Бања Лука увијек са нашим људима: Бесповратна средства за еколошки пројекат

Наша банка а. д. Бања Лука, као друштвено одговорна домаћа финансијска институција, донирала је Удружењу грађана "Центар за животну средину и уређење простора" у Бањој Луци бесповратна средства за реализацију еколошког пројекта у општини Србац. Донирана бесповратна средства намијењена су за уређење обале ријеке Врбас, пошумљавање, анализу квалитета воде и испитивање ихтиофауне на локалитету Градина у србачком насељу Стари Мартинац.

Донација бесповратних средстава финални је чин прошлогодишње успјешно спроведене промотивне кампање Наше банке под називом "УВИЈЕК СА НАШИМ ЉУДИМА". Кампања је осмишљена и реализована у циљу пружања конкретне подршке очувању и одрживости животне средине и природних љепота које нас окружују, за љепшу, здравију и сигурнију будућност наших садашњих и будућих генерација. На прошлогодишњи Јавни позив Наше банке стигло је 19 пријава. Независна стручна комисија утврдила је у марту ове године да пријављени пројекат "Центра за животну средину и уређење простора" у највећој мјери садржи све оно што је Банка током кампање навела у комуникацији на свом њеб сајту. Непотпуне пријаве нису разматране.

„Захвални смо Нашој банци што је препознала значај нашег пројекта и што активно учествује у подизању јавне свијести о питањима животне средине, баш као и ми. Средства која су нам донирана биће искоришћена за опште добро и суштински ће утицати на позитиван преображај локалитета Градина у Старом Мартинцу, у смислу уређености тог парка природе и адекватне заштите тамошњег биљног и животињског свијета", поручују из „Центра за животну средину и уређење простора".

У циљу ефикасне реализације пројеката, Наша банка ће у сарадњи са награђеним апликантом вршити заједничку контролу реализације утрошених средстава.

„Наша Банка а. д. Бања Лука је увијек фокусирана на добробит локалних заједница у којима послује и снажно подржава локални развој, одрживост, очување и обнављање нашег природног окужења. Те вриједности дијели и "Центар за животну средину и уређење простора" којем смо овом приликом донирали бесповратна средства за реализацију значајног еколошког пројекта, изјавила је Биљана Шева, руководилац Самосталног одјељења за картично пословање, маркетинг и комуникацију Наше Банке а. д. Бања Лука.

Наша Банка а. д. Бања Лука (www.nasa-banka.com), као чланица једне од водећих пословних групација из Србије (Галенс Инвест), са циљем пружања што квалитетније услуге клијентима спровела је рибрендинг својих пословница, покренула нове и технолошки унапријеђене дигиталне канале плаћања, те континуирано ради на ширењу пословне мреже и банкомата.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана