„Народ прича“– нови путописно-репортажни формат који ће вам загријати срце

ПР
„Народ прича“– нови путописно-репортажни формат који ће вам загријати срце

Нови путописно-репортажни формат „Народ прича“ новинарке АТВ-а Биљане Стокић, емисија је која ће вам загријати срце причама обичних људи из цијеле Српске, од Новог Града до Требиња, гдје год сеже наше небо испод којег вриједно раде и живе, његујући љубав према отаџбини и својој дједовини.

Искреним разговором, и јаким ауторским потписом стеченим дугогодишњим радом, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

Завириће у њихову свакодневицу и њихове домове, и сплет личних прича оплеменити откривањем знаменитости и природних љепота наше земље, дајући ријечи наде и инспирације и слике од којих се "растопи" срце, са ведрином која порази све препреке и проблеме.

Како живи обичан човјек? Који су његови проблеми и изазови? У чему налази снагу за рад и његовање традиције и добрих међуљудских односа? Како дише наша родна груда и има ли јој у љепоти равне? Чега се они сјећају? Пред чим остају задивљени? Чему се враћају?

Пред камером АТВ-а, отвориће се и испричати причу, они за које не знамо колико у себи носе љубави, истрајности, храбрости, они који знају колико је живот чудновато тежак и лак, они који су осјетили и страдање и љепоту животне једноставности.

Вођена својим срцем и причама комшија, рођака и родитеља, Биљана Стокић, пошла је од свог родног краја и у првој, премијерној емисији, открива вам приче житеља Вучје планине, надомак Теслића, тамо гдје срце прича посебне приче.

Премијера путописно-репортажне емисије "Народ прича",  данас у 18 часова и 20 минута на АТВ-у.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана