Наредних дана промјенљиво до претежно облачно са слабом кишом

Срна
Наредних дана промјенљиво до претежно облачно са слабом кишом

БАЊАЛУКА - У Републици Српској ће у наредна четири дана бити промјенљиво до претежно облачно, повремено са слабом кишом и највишом дневном температуром у недјељу, 7. новембра, од 12 до 17, на југу до 22 степена Целзијусова, подаци су Републичког хидрометеоролошког завода.

Сутра ујутро биће облачно, са кишом или пљусковима углавном у јужним и источним предјелима. Током дана кише ће бити и у осталим крајевима, на југу и са пљусковима праћених грмљавинским процесима.

Температура ће бити у паду у односу на претходне дане, док ће вјетар бити слаб сјеверних смјерова, на југу промјенљивог правца.

Минимална температура ваздуха биће од пет до 10, на југу до 13, на планинама од три степена, а највиша дневна температура ваздуха од шест до 12, на југу до 16 степени, на планинама од пет степени Целзијусових.

У недјељу, 7. новембра, јутро ће бити промјенљиво до претежно облачно, док се на југу током пријеподнева очекује разведравање.

Током дана ће на сјеверу бити облачно и суво, а у осталим крајевима углавном сунчано уз малу облачност, док ће температура бити у малом порасту.

Минимална температура ваздуха биће од пет до 10, на југу до 14, а највиша дневна температура ваздуха од 12 до 17, на југу до 22 степена Целзијусова.

У понедјељак, 8. новембра, ујутро ће бити промјенљиво до претежно облачно, на југу током пријеподнева са сунчаним периодима.

Током дана биће облачно, на сјеверу повремено са слабом кишом, на југу е углавном суво.

Минимална температура ваздуха биће од шест до 10, на југу до 14 степени, а највиша дневна температура ваздуха од осам до 13, на југу до 17 степени Целзијусових.

У уторак, 9. новембра, током ноћи ће бити слабе кише, док на високим планинама на западу може провејавати слаб снијег, уз пад температуре.

Ујутру ће бити мјестимично суво, током дана претежно облачно вријеме, повремено са слабом кишом у јужним и централним крајевима. Увече ће бити без падавина уз смањење облачности.

Минимална температура ваздуха биће од два до седам, на југу до 12, на планинама од нула степени Целзијусових, док ће највиша дневна температура ваздуха бити од три до осам, на југу до 15, на планинама од једног степена.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана