Наредних дана претежно сунчано, у недјељу и до 35 степени Целзијусових

Срна
Foto: Илустрација

БАЊАЛУКА - У Републици Српској наредних дана биће претежно сунчано и топло, понегдје је могућа пролазна киша, док се у недјељу, 7. јула, очекује и до 35 степени Целзијусових.

Сутра ће бити топло и сунчано уз дневни развој облака, те су могући пролазна киша или пљусак, претежно у Крајини, Посавини и на југоистоку.

Сутра увече се очекује разведравање, сапштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, претежно сјеверних смјерова, а у Херцеговини повремено појачан и промјенљив.

Јутарња температура ваздуха биће од 10 до 16, у вишим предјелима од седам, а дневна од 24 до 28, у вишим предјелима од 17 степени Целзијусових.

У петак, 5. јула, биће претежно сунчано и топлије уз дневни развој облачности. Понегдје је могућа пролазна слаба киша.

Јутарња температура ваздуха биће од 11 до 18, у вишим предјелима од осам, а дневна од 27 до 31, у вишим предјелима од 21 степен Целзијусов.

У суботу, 6. јула, биће претежно сунчано и врло топло уз умјерену облачност која ће се у току дана ширити од запада ка сјевера и истоку. У осталим предјелима биће сунчано током цијелог дана.

Јутарња температура ваздуха биће од 12 до 19, у вишим предјелима од девет степени, а дневна од 29 до 34, у вишим предјелима од 23 степена Целзијусова.

У недјељу, 7. јула, биће претежно сунчано и врло топло уз дневни развој облачности из које је понегде могућа пролазна киша или пљусак.

Јутарња температура ваздуха биће од 13 до 20, у вишим предјелима од 11, а дневна од 31 до 35, у вишим предјелима од 24 степена Целзијусова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана